Over Suzanne


SuusjeQ op Nusa Lembongan

Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne (1988), oprichter van Artikel 2.55, maar online sta ik ook wel bekend als SuusjeQ. Ik ben blogger sinds 2009 en sinds 2016 trotse eigenaar van SuusjeHQ, een online bureau voor pr en content (focus op travel en sociale ondernemingen). Volg mij op TwitterInstagramYouTubePinterest of LinkedIn.

 

Missie

Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven. Op mijn blog Artikel 2.55 schrijf ik daarom niet alleen over leuker werken en meer reizen, maar ook over gelukkig zijn met de kleine dingen, gewoon in Nederland. Ik hoop mijn lezers te inspireren om ook hun dromen na te jagen, te doen wat ze leuk vinden, veel te reizen, maar ook te genieten van elke dag.

Lees vooral mijn blog als jij ook zoveel mogelijk wilt reizen én een droombaan wilt! Artikel 2.55 biedt je drie keer per week een dosis inspiratie en informatie.

 

Loopbaan

Ik begon op mijn achttiende aan een rechtenstudie, maar merkte al snel dat creatief (online) schrijven mij meer trok. Ik schreef mijn papers dan ook over online verkopen, het schoonheidsideaal, namaaktassen en Skype, en was tijdens mijn studie hoofdredacteur van faculteitsblad Alibi. Na mijn afstuderen maakte ik (na twee maanden backpacken door Zuidoost-Azië) al snel de overstap naar het schrijven én ondernemen. Inmiddels ben ik – naast eigenaar van Artikel 2.55 – freelance blogger en pr-adviseur.

 

Next (business)trip?

  • Bologna, Italië (juni)
  • Down The Rabbit Hole, Nederland (juni)
  • Mechelen, België (juli)
  • Provence, Frankrijk (augustus)

Next big trip coming soon…

Share