De Reislustige Freelancer


De Reislustige Freelancer

 

De Reislustige Freelancer is een event dat wordt georganiseerd door Jessica Lokker en Suzanne van Duijn. Freelancen, vrijheid en geld verdienen doe je zo!

 

Van droom tot baan: wij vertellen jullie alles over freelancer worden, werken en leven in vrijheid én daarmee je geld verdienen.

 

Jessica & Suzanne

Wij werken allebei als freelancer, reisblogger en digital nomad. Jessica is gespecialiseerd in teksten, beeld en video. Suzanne richt zich op (online) communicatie & PR. Jessica is na haar studie direct als freelancer aan de slag gegaan, terwijl Suzanne eerst in loondienst heeft gewerkt (op een ander vakgbied). Misschien ken je onze blogs wel? Corners of the World & Artikel 2.55!

 

 

Het event

Tijdens ons event vertellen wij jou ons verhaal: hoe zijn wij gekomen tot de tevreden Reislustige Freelancers die we nu zijn? Welke tips hebben wij voor jou? Wanneer kun je je baan opzeggen om freelancer te worden? Hoe vind je klanten? Verdient dat nou een beetje? En hoe kun je locatie-onafhankelijk worden en als echte digital nomad werken vanaf de mooiste plekjes ter wereld?

Uiteraard willen wij ook jullie verhalen én dromen horen. Hoe zou jij het liefst je geld verdienen en waarom doe je dat nog niet? Laat ons dit van tevoren weten. Wij geven tips en trics om jouw dromen te realiseren en van een plan betalend werk te maken. Zodat ook jij straks kan werken in alle vrijheid!

 

Het volgende event vindt plaats op: nader te bepalen!

 

Digital nomads in Utrecht

Suzanne (l) en Jessica

 

Tip: volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Share